Karriär

Jobba hos oss

 

Advokatfirman Salmi & Partners söker en biträdande jurist eller advokat till kontoren i Stockholm och Göteborg.

Salmi & Partners har funnits sedan år 1998, och är en av Sveriges största humanjuridiska advokatbyråer. Vi sysslar främst med brottmål, familjerätt, migrationsrätt, tvistelösning och fastighetsrätt, men bedriver även allmän praktik. Vi biträder såväl företag som privatpersoner i affärsjuridiska sammanhang samt inför myndigheter och försäkringsbolag.

Vi är idag 17 medarbetare, varav 12 är jurister, uppdelade på våra kontor i Stockholm och Göteborg.

Vi söker nu dig som önskar bli en del av vårt team. Vi ser helst att du har arbetat som jurist i minst 2 år på advokatbyrå, myndighet eller bolag och har erfarenhet av liknande juridik sedan tidigare. Du måste ha en god förmåga att kunna argumentera och samtala med olika människor och bör även ha en hög stresstolerans. Vi ser gärna att du är utåtriktad och ordningsam. Du ska kunna arbeta självständigt och ta mycket ansvar, men också samarbeta och rådgöra med dina kollegor.

Är du den vi söker? Skicka CV, personligt brev, examensbevis och betyg från juristprogrammet samt eventuella arbetsbetyg/referenser till kontorschef@salmipartners.se senast den 1 mars 2019. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om du har några frågor kring tjänsten, vänligen kontakta oss på 031-300 05 50.

 

 

 

 

 

Är du i behov av juridiska tjänster eller kanske bara behöver lite råd? Kontakta oss för en gratis rådgivning!

Fri inledande konsultation eller ring 08-599 20 820